datum objave: 05.12.2014.|print

Povodom Dana Grada Varaždina 06. prosinca i blagdana Svetog Nikole u prostorijama Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu održana je 05. prosinca 2014. godine svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina. Uz članove Gradskog vijeća, dužnosnike Grada Varaždina i Varaždinske županije sjednici su prisustvovali mnogi veleposlanici i uzvanici među kojima je bila i ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak-Taritaš.

Tom prilikom kao i svake godine dodijeljena su javna priznanja Grada Varaždina u 2014. godini. Plaketa Grada Varaždina dodijeljena je Društvu građevinskih inženjera i tehničara Varaždin povodom  obilježavanja 55. obljetnice postojanja i djelovanja Društva te za značajni doprinos razvoju graditeljske struke.

Na svečanoj sjednici plaketu je u ime Društva primila predsjednica Društva gospođa Mirna Amadori, dipl.ing.građ. Ovo vrijedno priznanje još je jedan pokazatelj dugogodišnjeg vrlo uspješnog djelovanja i rada Društva kao i motiv za daljnji rad te postizanje novih uspjeha.

Svoju čestitku DGIT-u Varaždin među prvima je uputio gospodin Dragan Blažević, dipl.ing.građ. Predsjednik hrvatskog saveza građevinskih inženjera, a čestitku prenosimo u cijelosti.

"Poštovana predsjednice Mirna Amadori, članovi Predsjedništva, svih radnih tijela i članice i članovi Društva građevinskih inženjera i tehničara Varaždin,

Najljepše Vam čestitam na vaših 55. godina izvrsnog i uspješnog rada, kao i na priznanju Grada Varaždina, koji je prepoznao Vašu kvalitetu, ustrajan i požrtvovan rad na promicanju svih vrijednosti našeg građevinarstva.

Izuzetna mi je čast i ponos biti predsjednikom HSGI-a koji pored svih ostalih vrijednih udruga u svom sastavu ima ovako uspješnu članicu.

Želim mnogo uspjeha u daljnjem radu i nadam se skorom viđenju".

Powered by CuteNews
SYNTEKS d.o.o.
PZC VARAŽDIN d.d.
SINGRA d.o.o.
DATA d.o.o.
MIPCRO d.o.o.
OD POROBIJA I ŠPOLJARIĆ
STJEPAN STRELEC
TRI PROJEKT d.o.o.
Geo-Croatia d.o.o.
Obrt za građevinarstvo Hanžek
Gradski stanovi
PORTAL d.o.o.
Ured ovlinž.građ. Premužić
Aris d.o.o.
Forma d.o.o.
GALDI d.o.o.
Ured ovlinž.građ. Soldo
Darko Detelj
KOCIPER COMPANY
INVEST PROJEKT
Administracija
DRUŠTVO GRAĐEVINSKIH INŽENJERA I TEHNIČARA
Anina 11, 42 000 Varaždin
e-mail: dgit@dgit.hr, www.dgit.hr
Upis u Registar udruga Varaždinske županije, MB: 03445372, OIB: 36646348757
IBAN Zagrebačka banka HR2123600001101744810
Predsjednica: mr.sc. Martina Cesar-Kelemen dipl.ing.građ.